Ποιοι είμαστε

To Go Greece δημιουργήθηκε από μια ομάδα εμπείρων επιστημόνων, δικηγόρων, οικονομολόγων, μηχανικών, ναυπηγών και άλλων ειδικοτήτων, και απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους επενδυτές, εντός και εκτός Ελλάδας, με στόχο να τους διευκολύνει για να επενδύσουν με τον πιο αποδοτικό τρόπο τα κεφάλαια τους στην Ελλάδα.

Οι περισσότεροι από την ομάδα των επιστημόνων - συνεργατών του Go Greece υπήρξαν και συνεργάτες του Δικηγορικού Γραφείου «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΤΖΑΡΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» που λειτούργησε και συνεχίζει να λειτουργεί με επιτυχία από το 1975 μέχρις και σήμερα.

Τον συντονισμό λειτουργίας και δράσης του Go Greece επιμελείται, λόγω της μεγάλης του εμπειρίας και των εξειδικευμένων γνώσεων του στην επιχειρηματική δικηγορία, ο επίτιμος δικηγόρος Αθηνών,στον Άρειο, Πάγο, Γρηγόρης Ατζαράκης.

                                                                               Σύντομο Βιογραφικό

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΜΜ.ΑΤΖΑΡΑΚΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΜΜ.ΑΤΖΑΡΑΚΗΣ

 • Είναι πτυχιούχος Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ,
 • Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
 • Διετέλεσε Οικονομικός Διευθυντής επί 9 χρόνια στην μεγαλύτερη εταιρία εφοδιασμού και τροφοδοσίας Πλοίων της Ελλάδας (Αντωνιάδης Άτλας Α.Ε).
 • Υπήρξε μέτοχος αλλά και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων πολλών Ανωνύμων Εταιριών, διαφόρων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.
 • Υπήρξε δικηγόρος Αθηνών στον Άρειο Πάγο και άσκησε επιτυχώς το λειτούργημα του δικηγόρου από το 1975.
 • Υπήρξε έμμισθος Νομικός Σύμβουλος επί 30 χρόνια, στην εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών Ανώνυμη Εταιρία «Γενική Εμπορίου και Βιομηχανίας Α.Ε.» καθώς και σε πολλές άλλες Ανώνυμες Εταιρίες.
 • Χειρίστηκε χιλιάδες δικαστικές υποθέσεις διαφόρων επιχειρηματιών Εμπορικού, Αστικού και Ναυτικού περιεχομένου.
 • Αντιπροσώπευσε νομικά στην Ελλάδα για 10 χρόνια την Αμερικανική εταιρία Ναυτιλιακών χρωμάτων FARBOIL.
 • Προέβη στην σύσταση πλέον των 100 Ανωνύμων Εταιριών
 • Ανέλαβε και πραγματοποίησε για λογαριασμό 40 επιχειρηματιών, την αποκρατικοποίηση των πρώην Βιομηχανικού Συγκροτήματος ΛΑΝΑΡΑ-ΚΥΡΤΣΗ.
 • Μεσολάβησε για την αγοροπωλησία πολλών ακινήτων, βιομηχανικών κτιρίων, ξενοδοχείων και εταιριών.
 • Υπήρξε Νομικός Σύμβουλος του Πανελληνίου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων και επιλεγμένος δικηγόρος για την Ελλάδα του Διεθνούς Οργανισμού Εφοδιαστών Πλοίων (ISSA).
 • Συμμετείχε ως εκδότης και αρθρογράφος στο ναυτιλιακό περιοδικό Sipping Mirror.
 • Διετέλεσε Πρόεδρος του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου (ΝΑΤ) καθώς και Πρόεδρος του Δημοσίου Οργανισμού ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ.

                       Ιστορική Διαδρομή - Δραστηριότητες

Το δικηγορικό γραφείο του Γρηγορίου Ατζαράκη από της ιδρύσεώς του το 1975 μέχρι και σήμερα, μαζί με την ομάδα συνεργατών του Go Greece δραστηριοποιείται στους κάτωθι τομείς:

1) Νομική στήριξη

α) με τον χειρισμό κάθε μορφής δικαστικών υποθέσεων αστικού, εμπορικού, και ναυτιλιακού ενδιαφέροντος ενώπιον όλων των Ελληνικών Δικαστηρίων κάθε βαθμού και Δικαιοδοσίας.

β) με την παροχή νομικών, εμπορικών και οικονομικών συμβουλών προς τους Έλληνες Επιχειρηματίες.

2) Ναυτιλία

α) με τον δικαστικό χειρισμό ναυτιλιακών υποθέσεων.

β) με την σύσταση ναυτιλιακών εταιριών.

γ) με αγοροπωλησίες και επισκευές πλοίων.

3) Εφοδιασμός και Τροφοδοσία Πλοίων

α) με την σύσταση του Πανελληνίου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων.

β) με την συμμετοχή του Γρηγορίου Ατζαράκη, με την ιδιότητα του Οικονομικού Διευθυντή, στην τότε μεγαλύτερη Ελληνική Εταιρία Εφοδιασμού και Τροφοδοσίας Πλοίων "Αντωνιάδης Άτλας Α.Ε.".

γ) με την συμμετοχή του Γρηγορίου Ατζαράκη ως μετόχου-συνεταίρου στην εταιρία τροφοδοσίας και εφοδιασμού πλοίων «COMPASS HELLAS».

4) Σύσταση, οργάνωση και λειτουργία Ανωνύμων Εταιριών

Με την σύσταση κάθε μορφής εμπορικών εταιριών και ιδιαίτερα Ανωνύμων Εταιριών, καθώς και εταιριών που προέρχονται από συγχώνευση ή από απορρόφηση.

5) Αποκρατικοποιήσεις

α) Με την αποκρατικοποίηση προβληματικών επιχειρήσεων και δημοσίων επιχειρήσεων (Αποκρατικοποίηση βιομηχανικού συγκροτήματος "ΛΑΝΑΡΑ - ΚΥΡΤΣΗ") και

β) Με την συμμετοχή σε πλειοδοτικούς διαγωνισμούς αποκρατικοποιήσεων για λογαριασμό σοβαρών επενδυτών.

6) Επενδύσεις, Επιδοτούμενα Προγράμματα

Με την διαμεσολάβηση για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα, ιδιαίτερα στον τομέα της Ναυτιλίας καθώς και με την ένταξη επιχειρήσεων σε επιδοτούμενα προγράμματα (ΕΣΠΑ) και σε αναπτυξιακούς νόμους.

7) Χρηματιστηριακές Εργασίες

Με την διαδικασία εισόδου μεγάλων εταιριών στο χρηματιστήριο Αθηνών αλλά και με την διαδικασία προσαρμογής και τήρησης των κανόνων και των υποχρεώσεων των εισηγμένων εταιριών.

8) Κτηματολόγιο

Με την διαδικασία ένταξης και εγγραφής κάθε μορφής ακινήτων στο Εθνικό Κτηματολόγιο, που αναμένεται η διαδικασία αυτή να ολοκληρωθεί πανελλαδικά μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Η εξειδικευμένη αυτή διαδικασία εγγραφής στο Κτηματολόγιο όλων των ακινήτων της Ελληνικής επικράτειας αφορά όλους ιδιοκτήτες ακινήτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες του απόδημου Ελληνισμού.

9) Αγοροπωλησίες Ακινήτων

Με την διαμεσολάβηση για την αγοροπωλησία ακινήτων, διαμερισμάτων, μονοκατοικιών, ξενοδοχείων, βιομηχανικών κτιρίων και οικοπέδων.

10) Τουρισμός

α) Με την σύσταση και λειτουργία μεγάλων ξενοδοχειακών εταιριών.

β) Με τη διαμεσολάβηση για την αγοραπωλησία ξενοδοχειακών μονάδων.

11) Πλειστηριασμοί ακινήτων

Με την διαδικασία της αναγκαστικής εκτέλεσης και ιδιαίτερα με την διαδικασία των αναγκαστικών πλειστηριασμών.

Οι εξειδικευμένες γνώσεις του γραφείου μας σε ότι αφορά την διαδικασία των αναγκαστικών πλειστηριασμών προσφέρονται κυρίως για την προστασία των δανειοληπτών - οφειλετών.